Klaas Noordstra
           fotografie
gewone mensen, bijzondere foto's
Fotoshoot fotos
Jubileumkrant "De Groene Lantaarn"
Mooie fotoserie van personeel en klanten

Afgelopen week viel in Genemuiden de jubileum krant van modezaak De Groene Lantaarn op de mat. Uitgebreid word verteld over de geschiedenis, de uitstekende service, en het prachtige assortiment aan kleding. Enkele weken geleden al heb ik de personeelsleden en enkele klanten gefotografeerd voor deze krant. Dat werd een leuke avond, we hebbem veel gelachen, en dat is aan de foto's te zien. Helaas was er in de krant maar ruimte voor een deel van de foto's. Daarom een uitgebreidere selektie hier.

Fotoshoot Karlijn en Fleur

GENEMUIDEN - Karlijn en Fleur wilden wel een fotoshoot doen. De studio had net wat aanpassingen ondergaan, dus tijd om de nieuwe opstelling van de lampen eens grondig te testen. Karlijn had al eens eerder een shoot bij mij gedaan. Het is een leuke serie foto's geworden, waarvan je hier een deel kunt bekijken.

Fotoshoot op het boerenland
Leuke meiden leuk op de foto

MASTENBROEK - Omdat ze een paar maanden naar Gana ging voor stage, kreeg ze als afscheidskado een foto van haar vriendinnen. Óf we maar even een leuke gekke foto wilden maken, en wel buiten. Volgens mij is dat wel gelukt, en bleek het zelfs achteraf moeilijk kiezen!

Hoe dan ook: die leuke fotoshoot heeft naast een leuke middag een aantal mooie foto's opgeleverd. Een deel van de fotos kun je hier bekijken.

Fotoshoot voor je verjaardag
Leuk en waardevol cadeau

GENEMUIDEN - "Ik heb een fotoshoot voor mijn verjaardag gekregen" schreef Jasmijn in haar mail. En of dat al over enkele dagen kon. Die ruimte was er, dus de afspraak was snel gemaakt. Het heeft haar een leuke serie foto's opgeleverd, én een gezellige avond.

Wil je ook een fotoshoot, neem dan even contact op voor meer informatie. Ook voor een klein groepje is mijn studio prima geschikt.

Groepsfoto als afscheidskado
Thaise studente krijgt leuke foto mee

GENEMUIDEN - Al bijna een heel jaar was Noon in Nederland. Via een uitwisselings programma was ze één jaar in Nederland en helemaal ingeburgerd en zeer gewaardeert bij haar klasgenoten. Een groep vriendinnen wilde haar bij vertrek een leuke foto meegeven als herinnering, en regelden een fotoshoot in de studio. Het werd een dolle boel, en dat is op de foto's te zien.

Fotoshoot in het Engelse werk
Portret fotografie in de buitenlucht

ZWOLLE - Ook voor een serie leuke portretfoto's is het Engelse werk in Zwolle een prima lokatie. Camera spullen mee, en gewoon aan de wandel. De bruggen, het grote wiel, maar ook gewoon een grasveld bieden leuke mogelijkheden voor het maken van de foto's.

Fotoshoot in High Key
Veel licht en veel wit voor een lichte heldere foto

GENEMUIDEN - Deze week bij de portretgroep: Portretfotografie in High Key. High Key staat voor foto's met veel wit, en andere lichte tinten. Dat betekend niet dat alles wit moet zijn. De achtergrond is doorgaans wit, en vaak ook de kleding van de modellen. Zo ook deze keer. Één van de dames had nog nooit een shoot gedaan. "Sta er altijd stom op" zei ze. Volgens mij valt dat wel mee...

Update Fotoshoot en portret fotografie
Maak ook een afspraak voor een fotoshoot

GENEMUIDEN - Wat een leuk verjaardagskado! Samen op de foto! Of bestel zo'n prachtige canvas! Maak snel een afspraak voor een fotoshoot! Leuk voor pa of ma of.. eigenlijk voor iedereen! Een mooi fotokado valt altijd in de smaak, én wordt mettertijd steeds waardevoller!