maandag 1 september 2014 Algemeen nieuws:

Enkele oude foto's uit de zeventiger jaren

maandag 01-09-2014

Later meer van deze unieke beelden


Optocht in 1973

Uit eigen archief: Alvast enkele gescande oude dia's uit de jaren zeventig. Deels omgeving Genemuiden, en één van de optocht vanwege de feestelijkheden rond het vijfentwintig jarig jubileum van de toenmalige koningin Juliana.Gaellemuun.nl nu ook op Facebook en Twitter

zondag 31-08-2014

Volg ons op de bekende social media!


Sasbrugje over de sas
foto: Klaas Noordstra

De pagina's waren al gereserveerd, maar bleven tot voor kort leeg. Vandaag even enkele markante gebouwen en andere "objecten" gefotogafeerd om de pagina's wat op te sieren. De foto' s vinden hun plek in de omslag-foto's van Facebook of Twitter.

Brommersprint 2014

zaterdag 30-08-2014

Ondanks enkel buitje een fantastisch evenement


Brommersprint aan de randweg
foto: Klaas Noordstra

Vanmorgen rond elf uur gingen na de keuring de eerste races van start. Het weer leek goed! Na een aantal spannende wedstrijden kwam er even na de middag toch even wat water van boven. De baan is met zeilen afgedekt om deze zo droog mogelijk te houden. Het publiek genoot van de wedstrijden in verschillende klasses. Gewone brommers zijn er nog nauwlijks. Er is altijd wel iets aan gesleuteld. Ook de scooter-klasse deed mee.

Heerlijke gerookte paling op het Havenplein

zaterdag 30-08-2014

Genemusiment in het klein


Nog even dan zijn ze goed...
foto: Klaas Noordstra

De wekelijkse viskraam van Timmerman had vandaag versterking van paling-roker Eimbert. Direct naast de viskraam had 'ie zijn rookton opgesteld, en daar kon je de bestelling opgeven.

Koude douche voor Genemuider voetballers

donderdag 28-08-2014

SC Genemuiden doet mee met de ALS icebucket challenge


De opname van het Facebook filmpje
foto: Klaas Noordstra

Op Facebook is een ware rage gaande. Mensen gaan de uitdaging aan om een emmer ijswater over zich heen te krijgen om aandacht te vragen voor de ziekte ALS. Het is de bedoeling om ook geld over te maken, zeker als je "genomineerd" word om mee te doen.

Opbouw Brommersprint in volle gang

donderdag 28-08-2014

Zaterdag 30 augustus elf uur starten de wedstrijden.


De tent staat al
foto: Klaas Noordstra

Aan de randweg word langzaam het toneel voor de brommersprint zichtbaar. Vrijwilligers bouwen de tent op, en plaatsen de tribune. Het naast de baan gelegen land is dit jaar goed als parkeerplaats te gebruiken volgens Wim van Dalfsen.. De regen van de afgelopen weken valt mee.

De problemen met de tijdregistratie van vorig jaar zijn opgelost. Toen heeft de wedstrijd anderhalf uur stil gelegen wegens technische problemen. Er word gewerkt met een ander systeem. De nieuwe manier van tijdregistratie is ook flexibeler tussentijds aan te passen aan het wedstrijd-verloop volgens Wim.

Ochtendrood in augustus

woensdag 27-08-2014

Foto-serie in en rond Genemuiden


De veerpont 'smorgens vroeg
foto: Klaas Noordstra

Eind augustus beginnen de dagen al weer merkbaar korter te worden. 'sAvonds al rond half negen begint het te schemeren, en ook 'smorgens word het steeds later licht. 

Zo rond half zeven komt de zon op. Dat is een mooi moment om foto's te maken in de waterrijke omgeving van Genemuiden. Het veer, Het Varkensgat, maar ook bij 'dOlde mesiene aan de Kamperzeedijk is het dan op zijn mooist.

Verboden te roken

dinsdag 26-08-2014

Achterweg Genemuiden al jaren rookvrij


Rookverbod aan de Achterweg in Genemuiden
foto: Klaas Noordstra

Op veel plaatsen is tegenwoordig een rookverbod van kracht. Horeca, openbare gelegenheden, en waarschijnlijk ook u werkplek. Aan de Achterweg is al veel langer een rookverbod ingesteld. vroeger vooral vanwege het brandgevaar. Nu nog alleen als bord aan de gevels van de prachtige schuren in oude stijl. Het bekende rijtje heb ik aan beide zijden maar eens vastgelegd vandaag..


Reportagefotografie:

Persfotografie? Evenement?

Als geen ander weten wij het "moment" te vangen. Sport, modeshow, bedrijfsfeest of ander evenement?

Neem contact op met Klaas Noordstra Fotografie en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

klaas@noordstra.nl

06-44738634

Categorieën:

(Advertentie)